Afhaal in Kwizien op zaterdag 13 februari van 15u tot 17u en zondag 14 februari van 10u tot 12u.U kan telefonisch 050387200 of via de website bestellen tot donderdag 11 februari.Wees er snel bij, we werken met een limiet.
Hapje:
Thai green papaya salad
gemarineerde diepzeegarnalen
Voorgerecht
Tartaar var Sint-Jacobsoester
courgette/zalmkaviaar/ oesterblad/postelein/jus van geroosterde sesam/sesamkoekje
Hoofdgerecht
Gegrilde Kalfsribeye
tartifelette/broccoliroosjes/jonge wortel/ gepofte sjalot/kalfsjus van eekhoorntjesbrood en truffel
Nagerecht
Afrodisiacum crunchy love dessert
framboos/chocolade
Menu eventueel aan te vullen met:
€€ 24,-
Halve kreeft/tijm-citroenboter/Griekse pasta
Box met zwoele aangepaste wijntjes voor erbij uitgezocht door onze wijnmeester.
€30,00
1 fl. Domaine Astruc Chardonnay Reserve 2019 Licht houtgelagerde wijn uit Limoux, Languedoc. Vol en zacht. Past perfect bij de tartaar van Sint-Jacobsoester. 1 fl. Zolla Malvasia igp Salento 2019 Diepgekleurde wijn uit het zuiden van Italie. Fruitige aanzet met een fijne, kruidige afdronk. Dé perfecte wijnmatch met de kalfsribeye.