thuis

A la carte

Van de kaart

Bekijk hier al onze gerechten

Heerlijk & vers

Voorgerechten-les Entrées

  • Pittig vissoepje

    14,00

    Pittig vissoepje met kleine groentjes, rouille en toast

  • Garnaalkroketten

    17,00

    Homemade garnaalkroketten "Kwizien"

  • Carpaccio

    20,00

    Grana Padano/rucola/ gekonfijte artisjok

  • Tapas "Deluxe"

    22,00

    Tapas "Deluxe" to share 2 pers. prijs p.p.

  • 6 Zeeuwse platte oesters

    26 pp

    Natuur of asian style

  • Gravad lax(huisgepekelde zalm)

    20

    quinoa/komkommer/dille/ venkel/waterkers

  • Half Canadees kreeftje

    28,00

    tomatensalsa/fettucini/gremolata

  • Portobello ( veggie )

    18

    champignons/quinoa/ feta/basilicum

Hoofdgerechten

  • Sliptongetjes

    25,00

    fris slaatje/tartaar/verse frietjes

  • Rivierpaling

    30,00

    Rivierpaling, romige jus met Zazou, tuinkruiden

  • Jonge Tarbot

    34,00

    Jonge Tarbot,bio-groentjes, Zeebrugse garnalen, mousseline, krielaardappel

  • Skreihaasje/rivierkreeftjes

    28,00

    Nantua/zeespaghetti/ koolraap/postelein/ aardappelmousseline

  • Kreeft/zeevruchten “Chef’s favorite dish”

    38,0

    courgette/champignons/ citroentym min. 2 personen prijs p.p.) (kreeft, vis van de dag)

  • Huisbereide tartaar

    25,00

    Huisbereide tartaar van Limousin met gemengd slaatje

  • Contrefilet

    28,00

    Contrefilet van Limousin rund met béarnaise of groene peperroom of style Fiorentina ( + 2,- € )

  • Filet pur

    34,00

    tomaat/Calvados/bio-groentjes

  • Chateau Briand

    68,00

    Chateau Briand van Limousin, béarnaise, bio-groentjes

  • Gegrilde jonge eendenborst

    28,00

    erwtjes/bietjes/eryingii/ kroketjes/tandoori marsala/ jus van eend

  • Tagliatelli

    22,00

    tomaat/burrata/ pijnboompitten/gremolata

Ons rundsvlees is van Limousin runderen en 100% natuurlijk

Dinsdag tot vrijdagmiddag : Drie-gangen menulunch à €24,-