thuis

A la carte

Van de kaart

Bekijk hier al onze gerechten

Heerlijk & vers

Voorgerechten-les Entrées

  • Pittig vissoepje

    14,00

    Pittig vissoepje met kleine groentjes, rouille en toast

  • Garnaalkroketten

    17,00

    Homemade garnaalkroketten "Kwizien"

  • Carpaccio

    20,00

    Grana Padano/waterkers kastanje champignon

  • Tapas "Deluxe"

    20,00

    Tapas "Deluxe" to share 2 pers. prijs p.p.

  • 6 oesters

    22 pp

    Natuur of asian style

  • Pulled pork/eendenlever

    20

    duxelle/schiitakes/ aubergine/augurk/ jus van champignons

  • Half Canadees kreeftje

    28,00

    Big Green egg/ wilde rijst/zuiderse groenten/ kruidenboter

  • Carpaccio rode biet

    17

    geitenkaas/komkommer/ walnoten

Hoofdgerechten

  • Sliptongetjes

    25,00

    fris slaatje/tartaar/verse frietjes

  • Rivierpaling

    30,00

    Rivierpaling, romige jus met Zazou, tuinkruiden

  • Jonge Tarbot

    32,00

    Jonge Tarbot,bio-groentjes, Zeebrugse garnalen, mousseline, krielaardappel

  • Vlaswijtingfilet

    24,00

    risotto/Oud Brugge kaas/ gebrande prei/pastinaak/ kruidenjus

  • Bouillabaisse

    38,00

    Bouillabaisse "Extravaganza" (min. 2 personen prijs p.p.) (kreeft, vis van de dag)

  • Huisbereide tartaar

    22,00

    Huisbereide tartaar van Limousin met gemengd slaatje

  • Contrefilet

    28,00

    Contrefilet van Limousin rund met béarnaise of groene peperroom of style Fiorentina ( + 2,- € )

  • Filet pur

    34,00

    bio-groentjes/saus naar keuze

  • Chateau Briand

    68,00

    Chateau Briand van Limousin, béarnaise, bio-groentjes

  • Filet van hert

    34,00

    veenbessen/jus van morieljes/witlof/dauphine aardappel

  • Risotto veggie

    22,00

    champignons/Oud Brugge kaas/ kastagne

  • Fazant

    28

    stoemp/groene kool/spek/ aardpeer/wild jus/kastagne

Ons rundsvlees is van Limousin runderen en 100% natuurlijk

Dinsdag tot vrijdagmiddag : Drie-gangen menulunch à €24,-