thuis

A la carte

Van de kaart

Bekijk hier al onze gerechten

Heerlijk & vers

Voorgerechten-les Entrées

  • Pittig vissoepje

    14,00

    Pittig vissoepje met kleine groentjes, rouille en toast

  • Garnaalkroketten

    15,00

    Homemade garnaalkroketten "Kwizien"

  • Carpaccio

    19,00

    Carpaccio van runderfilet met eendenlever, aceto, balsamico en parmezaan

  • Tapas "Deluxe"

    18,00

    Tapas "Deluxe" to share 2 pers. prijs p.p.

  • Seafood plate

    22 pp

    "Plat Kwizien"min.2 pers. 8 oesters Asian style/gambas/ wulken,/Zeebrugse garnalen

  • Asperges uit Eede

    17,00

    Burrata/rucola/biotomaat/pijnboompitten( Veggie )

  • Half Canadees kreeftje

    28,00

    Big Green Egg/Home made pasta/ pesto basilicum

  • Canneloni van Noordzee krab

    20,00

    komkommer/limoen/groene selder/jus van waterkers

Hoofdgerechten

  • Gebakken zonnevis

    25,00

    fris slaatje/tartaar/verse frietjes

  • Rivierpaling

    28,00

    Rivierpaling, romige jus met Zazou, tuinkruiden

  • Jonge Tarbot

    32,00

    Jonge Tarbot,bio-groentjes, Zeebrugse garnalen, mousseline, krielaardappel

  • Filet van mooie meid

    26,00

    Romanesco/bloemkool/dragon/hazelnoot/couscous M'hamsa

  • Bouillabaisse

    38,00

    Bouillabaisse "Extravaganza" (min. 2 personen prijs p.p.) (kreeft, vis van de dag)

  • Huisbereide tartaar

    21,00

    Huisbereide tartaar van Limousin met gemengd slaatje

  • Contrefilet

    26,00

    Contrefilet van Limousin rund met béarnaise of groene peperroom of style Fiorentina

  • Filet pur/eendenlever

    34,00

    bio-groentjes/jus Madeira

  • Chateau Briand

    60,00

    Chateau Briand van Limousin, béarnaise, bio-groentjes

  • Krokante kalfszwezerik

    32,00

    bio-groentjes/ jus van morieltjes

  • Couscous M'hamsa (veggie)

    22,00

    Aubergine, sojaboontjes/courgette/Grana Padano

Ons rundsvlees is van Limousin runderen en 100% natuurlijk

Dinsdag tot vrijdagmiddag : Drie-gangen menulunch à €24,-