thuis

A la carte

Van de kaart

Bekijk hier al onze gerechten

Heerlijk & vers

Voorgerechten-les Entrées

  • Pittig vissoepje

    14,00

    Pittig vissoepje met kleine groentjes, rouille en toast

  • Garnaalkroketten

    15,00

    Homemade garnaalkroketten "Kwizien"

  • Carpaccio

    19,00

    Carpaccio van runderfilet met eendenlever, aceto, balsamico en parmezaan

  • Tapas "Deluxe"

    18,00

    Tapas "Deluxe" to share 2 pers. prijs p.p.

  • Seafood Tapas

    22 pp

    "Plat Kwizien"min.2 pers. 3 oesters Asian style,pandalous wulken, Zeebrugse garnalen

  • Pieterman/mosselen/Zeebrugse handgepelde garnalen

    20,00

    Pieterman/mosselen/ Zeebrugse handgepelde garnalen/ karnemelksmeus/gekonfijte venkel/dillejus

  • Half Canadees kreeftje

    28,00

    Half Canadees kreeftje/ à la nage/ krokante groentjes

  • Carpaccio van gepofte rode biet (veggie)

    17

    Carpaccio van gepofte rode biet/geitenkaas/walnoot/ radijs/soya-limoen dressing(veggie)

Hoofdgerechten

  • Gebakken slibtongetjes

    25,00

    Gebakken slibtongetjes met gemengde sla en verse frietjes

  • Rivierpaling

    28,00

    Rivierpaling, romige jus met Zazou, tuinkruiden

  • Jonge Tarbot

    32,00

    Jonge Tarbot,bio-groentjes, Zeebrugse garnalen, mousseline, krielaardappel

  • Goudbrasemfilet

    26,00

    Goudbrasemfilet/butternut/ courgette/feta/puntpaprika/ basilicum/Griekse pasta

  • Bouillabaisse

    38,00

    Bouillabaisse "Extravaganza" (min. 2 personen prijs p.p.) (kreeft, vis van de dag)

  • Huisbereide tartaar

    21,00

    Huisbereide tartaar van Limousin met gemengd slaatje

  • Contrefilet

    26,00

    Contrefilet van Limousin rund met béarnaise of groene peperroom of style Fiorentina

  • Ossenhaas

    30,00

    Ossenhaas/geroosterde merg/ bio-groentjes/kalfsjus

  • Chateau Briand

    60,00

    Chateau Briand van Limousin, béarnaise, bio-groentjes

  • Kalfsribeye “ Big Green Egg”

    30,00

    Kalfsribeye ”Big Green Egg”/canneloni van spitskool en pancetta/aardappel millefeuille/kalfsjus met rozemarijn en zwarte look

  • Gevulde puntpaprika (veggie)

    22,00

    Gevulde puntpaprika/ Griekse pasta zuiderse groentjes/ fetakaas/basilicumolie (veggie)

Ons rundsvlees is van Limousin runderen en 100% natuurlijk

Dinsdag tot vrijdagmiddag : Drie-gangen menulunch à €24,-