thuis

A la carte

Van de kaart

Bekijk hier al onze gerechten

Heerlijk & vers

Voorgerechten-les Entrées

  • Pittig vissoepje

    13,00

    Pittig vissoepje met kleine groentjes, rouille en toast

  • Garnaalkroketten

    15,00

    Homemade garnaalkroketten "Kwizien"

  • Carpaccio

    19,00

    Carpaccio van runderfilet met eendenlever, aceto, balsamico en parmezaan

  • Tapas "Deluxe"

    18,00

    Tapas "Deluxe" to share 2 pers. prijs p.p.

  • Asperges

    18,00

    Asperges" Spitsbroek ", op zijn Vlaams

  • Handgepelde garnalen

    20,00

    Zeebrugse handgepelde garnalen, slahart, Tomberry en cocktail

  • Half Canadees kreeftje

    27,00

    Half Canadees kreeftje in de " Big Green Egg ", kruidenboter, Fregola di Sarda, zuiderse groentjes

  • Asperges

    20,00

    Asperges " Spitsbroek ", filet van rode poon, lamsoor, mosterdzaadjes, postelein, mousseline

Hoofdgerechten

  • Gebakken slibtongetjes

    25,00

    Gebakken slibtongetjes met gemengde sla en verse frietjes

  • Rivierpaling

    28,00

    Rivierpaling, romige jus met Zazou, tuinkruiden

  • Jonge Tarbot

    32,00

    Jonge Tarbot preilinten, Zeebrugse garnalen, mousseline, krielaardappel

  • Bouillabaisse

    38,00

    Bouillabaisse "Extravaganza" (min. 2 personen prijs p.p.) (kreeft, vis van de dag)

  • Huisbereide tartaar

    21,00

    Huisbereide tartaar van Limousin met gemengd slaatje

  • Contrefilet

    24,00

    Contrefilet van Limousin rund met béarnaise of groene peperroom

  • Ossenhaas met tomaat

    30,00

    Ossenhaas met tomaat, sjalotjes en Cavados

  • Chateau Briand

    60,00

    Chateau Briand van Limousin, béarnaise, bio-groentjes

  • Ossenhaas met eendenlever

    34,00

    Ossenhaas met eendenlever, kalfsjus, 10 years old port

  • Lamsschouder

    30,00

    Lamsschouder, gegrilde sucrine, sesam, witlof, jus van lam, fondant aardappel

Ons rundsvlees is van Limousin runderen en 100% natuurlijk

Dinsdag tot vrijdagmiddag : Drie-gangen menulunch à €24,-